Loopfietsen 1 jaar

Voor 22:30 besteld morgen in huis

Geen verzendkosten en gratis retourneren

 Trusted shop kopers bescherming tot €2500,-

 Wij leveren in Nederland en België

 30 dagen bedenktijd

Loopfiets vanaf 1 jaar

Wist je dat een loopfiets vanaf 1 jaar meer is dan alleen speelgoed? Een loopfiets vanaf 1 jaar is hét perfecte hulpmiddel bij de ontwikkeling van je kindje. Dat zouden meer mensen moeten weten vonden wij. Daarom hebben wij Fietsie in het leven geroepen! Lees meer…

Met een assortiment zo breed als de onze is het zoeken naar een kwalitatieve loopfiets vanaf 1 jaar kinderspel. Zo heb je de keuze uit allerlei verschillende modellen, maar ook verschillende kleuren en materialen. En dat is nog niet alles! Naast het leveren van de hoogste kwaliteit vinden wij duurzaamheid ontzettend belangrijk. Zo bezorgd onze logistieke partner onze kinderfietsen vanaf 1 jaar volledig CO2 neutraal. Door bij Fietsie een kinderfiets vanaf 1 jaar te bestellen ben je niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar draag je bij aan een duurzamere wereld.

Voordelen loopfiets voor een baby vanaf 1 jaar

Op de eerste plaats is een loopfiets voor een baby vanaf 1 jaar gewoon ontzettend leuk. Het is uitdagend speelgoed dat je kindje helemaal op zijn of haar eigen manier kan ontdekken. Als ouder zijnde is het natuurlijk een fijne bijkomstigheid dat het ook nog eens goed is voor de ontwikkeling. Voor het besturen van een fiets voor een baby vanaf 1 jaar zijn kracht, balans en ruimtelijk inzicht vereist. “Fietsen” op een baby fiets vanaf 1 jaar is daarnaast ook een stuk makkelijker en sneller voor langere afstanden. Ga je je grote broer of zus naar school brengen? Of moet je even naar de winkel? Dan is een fietsje vanaf 1 jaar een uitkomst! Nooit meer hoeven slepen met een buggy, ideaal. Ook zullen kinderen die goed overweg kunnen met een loopfiets vanaf 1 jaar sneller kunnen fietsen op een gewone fiets. Ben jij al verkocht?

Esthetisch mooie loopfiets vanaf 1 jaar

Bij Fietsie is de keuze voor een fiets vanaf 1 jaar reuze! Onze webshop beschikt over luxueuze merken als Scoot and Ride, Wishbone, Kinderfeets en nog veel meer. Voorheen had een fiets vanaf 1 jaar altijd één of meerdere felle kleuren, die zeker geen lust voor het oog waren. Daar is verandering in gebracht. Wij verkopen naast bijvoorbeeld een roze gekleurde loopfiets voor een meisje vanaf 1 jaar ook een houten loopfiets vanaf 1 jaar oud. Een houten loopfietsje vanaf 1 jaar past in vrijwel elk interieur en is daarmee geen doorn in het oog!

De 3-in-in loopfiets vanaf 1 jaar

Een duurzaame 3-in-1 loopfiets is relatief super goedkoop! De meegroei-mogelijkheid zorgt ervoor dat je kindje dezelfde loopfiets vanaf 1 jaar tot maar liefst 5 jaar kan gebruiken. Dat zijn 4 lange jaren vol (leer)plezier! Bij Fietsie hoef je geen verzendkosten te betalen en retourneren is gratis. Met een ruime bedenktijd van 30 dagen weet je zeker of een loopfiets vanaf 1 jaar iets is voor jouw kindje. Heb je na dit allemaal gelezen te hebben nog vragen? Of was er iets onduidelijk? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Scroll naar top