Loopfietsen 1 jaar

Voor 22:00 besteld direct verzonden 

Geen verzendkosten en gratis retourneren

 Trusted shop kopers bescherming tot €2500,-

 Levering in Nederland en België

 30 dagen bedenktijd

Loopfiets vanaf 1 jaar

Wist je dat een loopfiets voor kinderen vanaf 1 jaar meer is dan alleen speelgoed? Een loopfiets vanaf 1 jaar is hét perfecte hulpmiddel bij de ontwikkeling van je kindje. Dat zouden meer mensen moeten weten vonden wij. Daarom hebben wij Fietsie in het leven geroepen!

Met een assortiment zo breed als het onze is er meer dan genoeg keuze uit kwalitatieve loopfietsen voor kinderen vanaf 1 jaar. Niet alleen kun je kiezen uit allerlei verschillende modellen, maar ook verschillende kleuren en materialen. Zo hebben wij bijvoorbeeld kunststoffen en houten loopfietsen vanaf 1 jaar. Maar naast het bieden van voldoende opties en het leveren van de hoogste kwaliteit vinden wij ook duurzaamheid ontzettend belangrijk. Zo bezorgt onze logistieke partner onze loop- en duwfietsen vanaf 1 jaar volledig CO2 neutraal. Door bij Fietsie zo’n kinderfiets vanaf 1 jaar te bestellen ben je niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Voordelen loopfiets voor een baby vanaf 1 jaar

Op de eerste plaats is een loopfiets voor een meisje of jongen vanaf 1 jaar gewoon ontzettend leuk. Het is uitdagend speelgoed dat je baby helemaal op zijn of haar eigen manier kan ontdekken. Als ouder zijnde is het natuurlijk een fijne bijkomstigheid dat een kinderfiets vanaf 1 jaar ook nog eens goed is voor de ontwikkeling. Voor het besturen van een fiets voor een baby vanaf 1 jaar is namelijk kracht, balans en ruimtelijk inzicht vereist. Je kindje laten “Fietsen” op een baby fiets vanaf 1 jaar is daarnaast ook vaak een fijnere optie dan de buggy als je wat langere afstanden moet afleggen. Ga je bijvoorbeeld de grote broer of zus naar school brengen? Of moet je even naar de winkel? Dan is een fietsje vanaf 1 jaar een uitkomst! Nooit meer hoeven slepen met een buggy, ideaal. Ook zullen kinderen die goed overweg kunnen met een loopfiets vanaf 1 jaar sneller kunnen fietsen op een gewone fiets. Ben jij al verkocht?

Esthetisch mooie duwfiets vanaf 1 jaar

Bij Fietsie is de keuze voor een fiets vanaf 1 jaar reuze! Onze webshop beschikt over kwalitatief goede merken zoals Scoot and Ride,  Wishbone , Kinderfeets en nog veel meer. Voorheen was een duw/loopfiets vanaf 1 jaar vaak alleen verkrijgbaar in één of meerdere felle kleuren die niet bepaald een lust voor het oog waren. Daar is verandering in gebracht. Naast roze gekleurde loopfietsen voor meisjes vanaf 1 jaar verkopen wij bijvoorbeeld ook prachtige houten loopfiets vanaf 1 jaar oud. Een houten loopfietsje vanaf 1 jaar staat mooi in vrijwel elk interieur. Bovendien is het een prachtig cadeau dat lang meegaat en generatie op generatie kan worden doorgegeven. Hout gaat nooit uit de mode.

De 3-in-in loopfiets vanaf 1 jaar

Onze duurzame 3-in-1 loopfiets is relatief gezien super goedkoop! Deze loopfiets heeft namelijk een meegroei-mogelijkheid die ervoor zorgt dat je kindje de fiets vanaf zijn 1e tot zijn 5e levensjaar kan gebruiken. Dat zijn 4 lange jaren vol fiets- en leerplezier! Wanneer je kind langer met zijn fietsje vanaf 1 jaar kan doen, dan is dat natuurlijk per definitie duurzamer en hoef je minder vaak een nieuw exemplaar aan te schaffen.

De fijne service van Fietsie

Bij Fietsie staat klantenservice voorop. Dit zul je aan verschillende dingen merken. Zo hoef je bij Fietsie geen verzendkosten te betalen en is retourneren gratis. Ook heb je een ruime bedenktijd van wel 30 dagen zodat je zeker kunt stellen dat loopfiets vanaf 1 jaar echt iets is voor jouw kindje. De loopfietsen en driewielers van Fietsie staan bovendien garant voor topkwaliteit. Mocht je nog twijfelen tussen bepaalde fietsjes of heb je nog vragen over een product? Neem dan zeker contact met ons op! Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en helpen je graag verder bij de zoektocht naar de ideale loopfiets vanaf 1 jaar.

Tips bij het uitzoeken van een fiets vanaf 1 jaar

Om een fijne en duurzame aankoop te kunnen doen, raden we je vooral aan om goed te kijken naar het materiaal van de loopfiets vanaf 1 jaar. Vooral aluminium, staal en hout zijn zeer duurzame keuzes. Deze materialen gaan lang mee omdat ze meerdere keren kunnen worden gebruikt. Ook kunnen ze beter worden verteerd of goed worden gerecycled waardoor er minder restafval ontstaat. Ook is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht van de loopfiets. Als een fiets ook maar een kilo te zwaar is, kan dit al veel verschil maken voor het gebruikersgemak. We maken het regelmatig mee dat kinderen hun loopfiets vanaf 1 jaar niet willen gebruiken omdat deze te zwaar is. Ga dus vooral voor hoogwaardige en licht gewicht loopfietsen. Deze leveren het meeste fietsplezier op voor jouw kindje.