Actie!

S’cool PedeX first | Eerste Driewieler Loopfiets

 36,00

• Leeftijd: vanaf 1 jaar oud
• Ergonomisch zadel
• Zeer licht gewicht

>Voor 22:00 besteld, direct verstuurd
>Geen verzendkosten, gratis retourneren
>30 dagen bedenktijd
>Gratis trusted shops kopersbescherming

Uitverkocht

Artikelnummer: FS0024 Categorie: Tag:

Door de ogen van een jongetje of meisje spreekt dit loopfietsje wel érg tot de verbeelding. Dit driewielertje is té leuk om door hem of haar, vanaf 1 jaar, ook maar een seconde links (of rechts) te laten liggen.

De allerkleinste peuters gaan op de PedeX First van S’COOL letterlijk en figuurlijk met stapjes op weg naar het echte fietsen. Maar laat deze nieuwe fase in het leven van uw nog piepjonge zoontje of dochtertje, kleinzoontje of kleindochtertje nog maar lang duren. Een fase waarin alles nog spelenderwijs gaat, zeker met dit verleidelijke mini-fietsje van slechts 1,8 kg: met sterk stalen frame, zacht-sterke banden en een super zadel.

De pedeX wordt geleverd met twee wielen aan de voorzijde en een extra lage overhang voor de kleintjes vanaf een jaar.

Al meer dan 15 jaar staat s’cool voor innovatieve producten voor kinderen en jongeren. Vanaf de eerste loopfiets begeleidt s’cool ze op alle wegen die ze zullen tegenkomen. Kwaliteit, functionaliteit en veiligheid zijn de belangrijkste richtlijnen en doelstellingen van het bedrijf. Als experts voor junior fietsen weten ze precies wat belangrijk is tot in detail. Met hun ervaring heeft s’cool een standaard ontwikkeld die geschikt is voor kinderen en veel verder gaat dan de wettelijke vereisten. Dit merk stelt alles in het werk om lichte fietsen te produceren die gemakkelijk meerdere generaties kinderen kunnen meegaan.

Gewicht

1,8kg

Soort

Driewieler loopfiets

Leeftijd

Kleur

Blue / White

Zadelhoogte instelbaar

Nee

Zadelbereik

26 cm

Materiaal

Kunststof, Staal

Bandenmaat

10 inch

Velgen

Kunststof

Soort banden

Rubberbanden

Ventiel

Nvt.

Afmonteren

Volledig afgemonteerd

EAN

4250969220155