Loopfietsen 2 jaar

Voor 22:30 besteld morgen in huis

Geen verzendkosten en gratis retourneren

 Trusted shop kopers bescherming tot €2500,-

 Wij leveren in Nederland en België

 30 dagen bedenktijd

Loopfiets vanaf 2 jaar

Op zoek naar een loopfiets vanaf 2 jaar? Dan ben je aan het juiste adres! Fietsie heeft een breed assortiment aan loopfietsen vanaf 2 jaar. We hebben verschillende soorten modellen en kleuren. Er is dus genoeg keuze voor een kinderfiets vanaf 2 jaar! Lees meer…

Bij Fietsie staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Mede daardoor bestaat onze selectie van duurzame loopfietsen uit kwaliteitsmerken die lang meegaan. Onze kwaliteitseisen zijn erg hoog en onze loopfietsen vanaf 2 jaar verzekeren langdurig plezier in tegenstelling tot alternatieven. Op deze manier kunnen meerdere kinderen van dezelfde fiets genieten. Hierdoor behouden ze ook beter hun waarde. Bij de selectie van onze loopfietsen vanaf 2 jaar kijken wij streng naar de CO2 uitstoot. Onze kinderfietsen vanaf 2 jaar zijn dus perfect voor jou, je kinderen en de aarde! Ben je benieuwd? Of heb je vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag op weg.

Voordelen kinderfiets 2 jaar

Wie denkt dat een loopfiets vanaf 2 jaar enkel leuk speelgoed is heeft het fout! Een loopfiets heeft verschillende voordelen, welke bijdragen aan de ontwikkeling van je kind. Een kinderfiets vanaf 2 jaar draagt bij aan zijn/haar motoriek, kracht en balans. Het is als het ware een complete work-out op klein formaat. Rijden met een loopfiets vanaf 2 jaar zorgt er immers voor dat jouw kind oefent met loopbewegingen. Het sturen zorgt ervoor dat hij/zij beseft dat zijn armbewegingen effect hebben op de richting. Daarnaast traint jouw kind met een fiets vanaf 2 jaar zijn spieren. Hij of zij moet zich namelijk met zijn benen afzetten om in beweging te komen. Doordat je kind ook zijn evenwicht moet bewaren, traint hij tevens zijn balans waardoor hij sneller leert fietsen zonder zijwieltjes.

 

Soorten loopfietsen 2 jaar

Bij Fietsie kun je kiezen uit verschillende loopfietsen vanaf 2 jaar. Zo beschikt onze webshop uit duurzame, kwalitatieve merken zoals Banwood, Wishbone, Early Rider en meer. Er zijn enkele lichtgewicht loopfietsen vanaf 2 jaar beschikbaar vervaardigt uit gecertificeerd FSC hout. Deze houten loopfiets vanaf 2 jaar is buitengewoon duurzaam, ontzettend licht van gewicht en beschikt over natuurlijke vering. Daarnaast gaan ook deze loopfietsen vanaf 2 jaar lang mee. Op zoek naar een retro model? Ook dan is de keuze reuze. Kies bijvoorbeeld een peuterfiets vanaf 2 jaar met rieten mand.

Loopfiets 2 jaar van Fietsie

Een loopfiets of kinderfiets van 2 jaar is een gezonde accessoire, welke bijdraagt aan de motorische ontwikkeling van je kind. Ons brede aanbod verzekert dat je altijd een loopfiets voor een jongen of meisje vanaf 2 jaar vindt die past bij jouw wensen. Op zoek naar iets anders? Bekijk dan eens onze steps. Betalen kan onder andere via iDEAL, PayPal of Mastercard.

Scroll naar top