S’cool PedeX Easy | Loopfiets

 71,00

• Leeftijd: vanaf 2 jaar oud
• Ergonomisch kinderzadel

>Voor 22:30 besteld morgen in huis
>Geen verzendkosten, gratis retourneren
>30 dagen bedenktijd
>Gratis trusted shops kopersbescherming

Uitverkocht

Artikelnummer: FS0025 Categorie: Tag:

Voor kinderen vanaf 2 jaar is dit loopfietsje van S’COOL alvast een uitstekende oefening om straks snel te leren fietsen. Deze loopfiets is optimaal voor het ontwikkelen van hun motoriek, bewaken van de balans en spelenderwijs verbeteren van het coördinatievermogen.
Het zal uw dochtertje of zoontje allemaal niet zoveel uitmaken, als hij of zij maar lekker kan sjezen op deze sterke mini-fiets met stalen frame, handvatten met grip, 12 inch luchtbanden en strakke velgen, bescherming tegen een eventuele kin op het stuur en een zadel om het kilometers lang op uit te houden.

Al meer dan 15 jaar staat s’cool voor innovatieve producten voor kinderen en jongeren. Vanaf de eerste loopfiets begeleidt s’cool ze op alle wegen die ze zullen tegenkomen. Kwaliteit, functionaliteit en veiligheid zijn de belangrijkste richtlijnen en doelstellingen van het bedrijf. Als experts voor junior fietsen weten ze precies wat belangrijk is tot in detail. Met hun ervaring heeft s’cool een standaard ontwikkeld die geschikt is voor kinderen en veel verder gaat dan de wettelijke vereisten. Dit merk stelt alles in het werk om lichte fietsen te produceren die gemakkelijk meerdere generaties kinderen kunnen meegaan.

Gewicht

4,3kg

Soort

Loopfiets

Leeftijd

Kleur

Wit / Blauw / Roze

Zadelhoogte instelbaar

Ja

Zadelbereik

32 cm t/m 48 cm

Materiaal

Staal

Bandenmaat

12 inch

Velgen

Plastic

Soort banden

Luchtbanden

Ventiel

Autoventiel

Afmonteren

Stuur en voorwiel

EAN

4250969220209