Merken die Fietsie verkoopt

Waarom we bij Fietsie een selectie van de beste kwaliteit fietsen verkopen en waarom we voor bepaalde merken kiezen lees je op deze pagina.

Brum Brum

Brum Brum is een Lets bedrijf met een voorliefde voor perfect design en natuurlijke materialen. De balance bikes die ze ontwikkelen zijn speciaal gemaakt om de ontwikkeling van het kind te helpen. De motoriek van het kind ontwikkeld zich in de jaren dat ze leren lopen, evenwicht houden en fietsen. Brum Brum wil kinderen in die ontwikkeling vrij laten maar wel goed ondersteunen.

En het oog wil ook wat natuurlijk. Wil je een echte eye catcher waar niet alle buurtkinderen op rondrijden? Dan is de Brum Brum loopfiets een hele goede keuze!

Banwood

Banwood is een eigentijds merk met lichte inspiratie in retro ontwerpen. Ze noemen dit zelf de ‘mid-century touch’. We dromen er helemaal bij weg. Duitse degelijkheid werd gecombineerd met een scherp oog voor desgin en dat maakt de Banwood onmiskenbaar onderscheidend. Op de loopfietsjes zit een mandje en daarmee maak je de look helemaal mooi af. De Banwood fietsen combineren kracht en schoonheid op een perfecte manier.

Early Rider

Early Dider is een no nonsense kwaliteitsmerk voor loopfietsen en kinderfietsen. Hun missie is om kinderen vroeg en goed te leren fietsen. De fietsen hebben een stoere uitstraling en zijn gericht op lekker crossen in de natuur of in de stad. Gemaakt voor kinderen die wel tegen een stootje kunnen. Het materiaal, aluminium, is oersterk en gemakkelijk in onderhoud. Als je een goede kwaliteit van duurzame kwaliteit wil is Early Rider echt een goede keuze. Je doet jouw kind er een groot plezier mee.

Fog Bikes

Fog bikes ontwikkeld fietsen speciaal voor kinderen. Degelijke modellen in verschillende kleuren met een scherp oog op kwaliteit.

Wishbone

Helemaal vanuit ‘down under’ vonden we het prachtige merk Wishbone. Een duurzame design studio met een hart voor een betere wereld. Net als Fietsie hoopt Wishbone dat mensen minder kopen als de kwaliteit van de spullen beter is. Zo hoeven er minder fietsjes geproduceerd te worden en kunnen er meer kinderen van genieten. Circulair design is het uitgangspunt. Minder maar beter consumeren is waar Wishbone voor staat, naast prachtige loopfiesten natuurlijk.

Kokua

Kokua is de naam van het bos waar de oprichter zijn kinderen heeft leren fietsen. Later kwam hij erachter dat het woord in het Hawaiiaans ‘help’ betekent. Met de Kokua houten loopfietsen help je je kind gemakkelijk leren fietsen. De kkwaliteit is hoog en dit wordt ook goed gewaarborgd door de Duitse producent die iedere fiets goed controleert.

De eerste houten Kokua bouwde de oprichter voor zijn zoontje Niklas en heette de Nikky Bike.

Little Big Bike