Over Fietsie

Ons middelste kind wilde niet op zijn loopfiets terwijl de oudste er zo veel lol aan had beleeft en omdat we wisten dat een kind snel leert fietsen zonder zijwieltjes wanneer het goed met een loopfiets overweg kan begon een speurtocht naar de ideale loopfiets. 

Alle merken loopfiets zijn door ons getest en gebaseerd op praktisch gebruik gemak voor het kind en de duurzaamheid van de loopfiets hebben we een beperkte selectie gemaakt van loopfietsen (en later steps) die allemaal goed zijn. 

We besloten de selectie van loopfietsen en kinderfietsen te delen met een aantal vrienden en kennissen. Ook zij liepen in sommige gevallen tegen hetzelfde probleem aan. Toen zij erg enthousiast werden van onze selectie en ook hun kinderen er veel plezier aan beleefden is het idee geboren om een online kwaliteit loopfietsen winkel te starten.

Fietsie.nl was een feit.

We zetten ons elke dag in om de beste, meest lang meegaande, fijne loopfietsen  te vinden en deze aan te bieden. Onze kwaliteitseisen zijn hoog en we gaan voor langdurig plezier in plaats van snel en low quality consumeren.

Omdat de fietsen van goede kwaliteit zijn kunnen er meer kinderen van dezelfde fiets genieten. De fietsen gaan veel langer mee en behouden ook nog eens meer waarde. Dat is fijn voor jou, je kinderen en de aarde.

Bij de selectie letten we ook sterk op CO2 uitstoot, dus het liefst werken we met leveranciers dichter bij huis. Dit lukt nog niet altijd maar dit is een doelstelling waarnaar we op de langere termijn blijven streven.