Over Fietsie

In het voorjaar van 2020 zagen we door de coronacrisis steeds meer jonge kinderen fietsen rond het huis. Steeds jonger en steeds sneller leren kinderen fietsen. Maar wat ons opviel is dat er veel kleine fietsjes ook snel afgedankt worden. Omdat een kind te groot is geworden of omdat de kwaliteit van de fiets te wensen overlaat.

Toen we zelf op zoek gingen naar een goede loopfiets voor Tobias, de oudste zoon van Piet, kwamen we erachter dat een goede fiets wat lastiger te vinden is dan een lage kwaliteit fiets.

Omdat we duurzaamheid hoog in het vaandel dragen besloten we de goede selectie van loopfietsen en kinderfietsen te delen met een paar vrienden en kennissen. Ook zij liepen tegen hetzelfde probleem van lage kwaliteit aan. Toen zij erg enthousiast werden van onze selectie is het idee geboren om een online kwaliteitsfietsenwinkel voor kinderfietsen te starten.

Fietsie.nl was een feit.

We zetten ons elke dag in om de beste, meest lang meegaande, fijne loopfietsen en kinderfietsen te vinden en deze aan te bieden. Onze kwaliteitseisen zijn hoog en we gaan voor langdurig plezier in plaats van snel en low quality consumeren.

Omdat de fietsen van goede kwaliteit zijn kunnen er meer kinderen van dezelfde fiets genieten. De fietsen gaan veel langer mee en behouden ook nog eens meer waarde. Dat is fijn voor jou, je kinderen en de aarde.

Bij de selectie letten we ook sterk op CO2 uitstoot, dus het liefst werken we met leveranciers dichter bij huis. Dit lukt nog niet altijd maar dit is een doelstelling waarnaar we op de langere termijn blijven streven.

 

Scroll naar top