Wishbone

Wishbone bike

Wishbonebike is een familiebedrijf gevestigd in Wellington, Nieuw Zeeland.

In hun gelijknamige designstudio ontwikkelen zij, voor kinderen vanaf 1 jaar, de meest duurzame driewielers en loopfietsen op de markt. Ze creëren daarmee een nieuwe generatie klassieke meegroei loopfietsen gericht op actieve gezinnen, designliefhebbers en bewuste consumenten.

“Onze transformationele ontwerpen zijn bedoeld om de manier waarop we denken, bewegen en spelen te veranderen en een diepere verbinding te creëren tussen mens, het milieu en de spullen die we bezitten,” Wishbone.

Rich, de founder en designer van de Wishbonebike, is zeer goed in het bedenken van eenvoudige dingen die goed werken en een geweldige speelwaarde hebben, waarbij ook rekening wordt gehouden met het gebruik van hoge kwaliteit en zo min mogelijk materiaal.

De transformationele ontwerpen van de Wishbone loopfietsen zijn bedoeld om de manier waarop kinderen denken, bewegen en spelen te veranderen. 

 

Duurzaam

De 12 inch banden van de meegroei loopfiets zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Ook is het houten frame op een ecologische en verantwoorde manier gemaakt van gecertificeerd plantage hout. Zelfs de verpakking van de loopfiets is van gerecycled karton en biologisch karton! 

Door de principes van de circulaire economie toe te passen op hun producten zetten zij zich in voor de volgende generatie(s).